Maandag 23 december, Goes. Plannen.

2019 was weer een memorabel camperjaar voor ons. We begonnen met een maandje Spanje. Daarna de 3weekse Canada trip en dit najaar de vice versa overlandreis Balkan en Noord Griekenland door 16 landen. Tussendoor ook nog een paar Nltripjes. Vorige week ivm eindejaarsbijeenkomst in het midden van het land nog een nachtje Vianen, daarvan eens géén verslag ;-). Nu de 2020 plannen! Natuurlijk hebben we die. Voor januari al: Terug naar Marokko. Verder staat Ierland hoog op het lijstje, evenals nogmaals Griekenland. Spanje/Portugal blijft altijd trekken. Kortom, we zien wel. Eerst Marokko. Vertrek vanaf 15 januari. Het kan ook wat later worden. We laten van ons horen!

         

            

Zondag 5 januari 2020, Goes.

2020 is begonnen. We wensen ieder én onszelf een fijn camperjaar toe. Zondag 25 januari (na feestje zaterdag) staat op dit moment als vertrekdatum. We krijgen er steeds meer zin in!

Tijdens onze eerste reis in 2015 zakten we af langs de westkust. Ook bezochten we de 4 koningssteden en een aantal bekende natuurfenomenen. Nu gaan we voor het meer onbekende. De Noordkust, een andere Atlasroute, ver naar het zuidwesten en langs de boorden van de zuid en oostgrenzen. Tijdens de oriëntatie stuiten we weer op de NKC-routes. De 2018 route Onbekend Marokko komt aardig overeen met onze plannen. Het kost wat moeite deze oude versie te bestellen, maar ook dat lukt. Samen met de Capitool en Trotter meer dan genoeg informatie om onze eigen unieke route te maken, want klakkeloos volgen is ons te gemakkelijk ;-)

         

          

Verder naar start