Woensdag 21 maart, Campererf de Feijter, Zaamslag, Zeeuws Vlaanderen.

Lentekriebels én reiskriebels. Het jeukt al een tijdje en nu is het dan zover. Om 11 uur staat Libby bepakt en bezakt voor de deur. Nog even stemmen en dan nagezwaaid door verscheidene buren op pad. In Goes Zuid LPG getankt. De vriendelijke dame opent de container voor ons. Weg huisvuil.

In Zeeuws Vlaanderen worden we hartelijk ontvangen. De kippetjes hebben zelfs alweer eitjes gelegd voor ons. De middag verglijdt met klusjes en wat lezen in het lentezonnetje. Voor de avondmaaltijd fietsen we naar de Molenhof op Zaamslag. Daar verzorgen Gerda en consorten de maandelijkse frietavond voor bewoners en wie maar zin heeft. Met tante en broer genieten we ervan. De Zwarte Zee is nog ver, maar het begin is er!

     

Donderdag 22 maart 2018, Campererf de Feijter, Zaamslag, Zeeuws Vlaanderen.

Verschillende afspraken houden ons nog tot zondag in deze contreien. Een slow start dus. Na een regenachtige ochtend blijft het grijs en miezerig. Vrienden uit Middelburg komen op bezoek. Leen vertrekt op de fiets naar Terneuzen. Monique, Paul en ik wandelen de polder in. Het blijft grijs en vochtig. Na bijna 2 uur stevig doorstappen komen we gelijk met Leen weer bij de camper aan. Tijd voor een drankje en hapjes, gevolgd door een oventortilla. Een gemakkelijke campermaaltijd en dan is het al tijd voor afscheid. :-( 

         

Vrijdag 23 maart 2018, Campererf de Feijter, Zaamslag, Zeeuws Vlaanderen.

Ondanks een freezing wind toch op de fiets een afscheidsrondje door de polder naar 't Durp'. Onderweg een vrolijk uitbarstende bloesemweelde. We moeten nog wat geduld hebben, de lente kan toch echt niet ver meer zijn!

       

Zaterdag 24 maart, CP Otheense Kreek, Terneuzen, Zeeuws Vlaanderen.

Afscheid op het Campererf. We rijden slechts een stukje verder. Vanmiddag een housewarming van neefje (nou ja..) en vriendin. Op de nieuwe locatie met 4 plaatsjes staat één andere camper.

Na de lunch wandelen we in verrassend zonnig lenteweer buitenom naar het oude centrum. Enige uurtjes gezelligheid later, binnendoor langs de Jumbo om een makkelijke weekendmaaltijd bij elkaar te scharrelen. Op de CP zijn inmiddels alle 4 de plaatsen bezet. Morgen dan echt van start!

        

     

             

verder naar week 13